Sosire în Olanda

Când veniți din altă țară, veți fi primit mai întâi la sediul nostru principal din Maasdijk. Echipa noastră de primire vă va oferi toate informațiile necesare. Gândiți-vă la locuințe, reguli generale și viața în general în Olanda. Apoi veți fi prezentat unui Accountmanager (asistent) al nostru care vă oferă informații cu privire la noul loc de muncă, reglementările de securitate și sănătate și protecție prevăzute de lege, aplicabile la locul de muncă și despre transportul la locul de muncă. După ce a fost aranjat totul, veți fi condus la locul de cazare.

Cazare

Veți fi cazat într-o locuință cât mai aproape posibil de munca dvs. Preferințele dvs. personale vor fi luate în considerație cât mai mult posibil. Toate locuințele noastre au WiFi gratuit. Locuințele noastre au un living comun cu televizor, o bucătărie complet utilată, baie, toaletă și dormitoare. Toate locuințele noastre sunt bineînțeles certificate SNF (Fundația pentru standarde cazare).

Asigurare

Vă ajutăm să încheiați o asigurare de sănătate.

Transport

Noi vă asigurăm transportul la, și de la locul de munca; este posibil să primiți și o indemnizatie de deplasare dacă veniți la serviciu cu propriul mijloc de transport.

Aplicație Plan4FlexApp

Noi folosim programul de planificare Plan4Flex. Acest program oferă și o aplicație pentru smartphone-uri. Cu ajutorul acestei aplicații puteți comunica rapid și ușor cu persoana dvs. de contact. În aplicație veți găsi de asemenea, programul zilnic de lucru, fluturașele de salariu și documentele semnate.

Cursuri de limbă olandeză

Noi oferim muncitorilor noștri străini posibilitatea de a învăța limba olandeză.

Scroll to Top