Despre Duijndam

Cine suntem?

Duijndam Works este o agenție de angajare temporară profesională care oferă servicii complete, cu o experiență în acest domeniu al angajării temporare de peste 25 de ani.

În 1997 a fost deschisă prima sucursală în str. Kerklaan în Wateringen, sub numele Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD). În anii care au urmat, această agenție s-a dezvoltat ajungând să posede cinci sucursale în Olanda  și două în Polonia. Odată cu această extindere, a avut loc și prima schimbare a numelui companiei: Duijndam Uitzendgroep.

Între timp a fost deschis și un birou în Slovacia și recrutăm angajați din toată Europa. Odată cu această dezvoltare, am decis să ne schimbăm numele companiei pentru a doua oară, de data aceasta cu un nume care sună puțin mai internațional. S-a născut ideea de a prelua numele uneia dintre companiile noastre operaționale: Duijndam Works.

Misiunea noastră este de a pune oameni în contact.

Dar caracterul personal al agenției Duijndam este încă vizibil. Clienților și candidaților noștri li se acordă întotdeauna prioritate, iar acest lucru se observă în toate procesele noastre operaționale. Managerii noștri și cei care selecționează angajații noștri au o pregătire profesională într-un domeniu de specialitate propriu, ceea ce înseamnă că avem în agenție, toate cunoștințele profesionale și cele cu privire la acest domeniu.

Angajatorii

Angajatorii ne pot contacta pentru a utiliza lucrători temporari și a găsi  profesioniști prin intermediul traiectului nostru de recrutare și selecție.

Căutatori de slujbe

Datorită colaborării noastre cu companii de prestigiu, avem în fiecare zi o gamă largă de locuri de muncă vacante. Persoanele în căutarea unui loc de muncă pot conta pe noi în ceea ce privește interesul personal acordat, fermitatea în acțiunile noastre și sfaturile sincere și corecte.

Scroll to Top