Certificări

Ca un bun angajator, sunteți în căutarea unui sparring-partener profesionist și de încredere, care să vă sprijine în atingerea obiectivelor dvs. de afaceri. Pentru a vă putea oferi dvs. în calitate de client, o impresie obiectivă bună despre societatea noastră, suntem afiliați la diverse asociații patronale și avem toate mărcile de calitate relevante.

Doriți să aflați mai multe despre următoarele mărci de calitate și certificate ? Vă rugăm nu ezitați să ne contactați. Suntem bucuroși să vă servim!

ABU

Duijndam Works este afiliată la Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), asociație patronală a agențiilor din sectorul prestărilor de servicii de muncă temporară. ABU aplică o politică strictă de admitere și verifică periodic aplicarea corectă a contractului colectiv de muncă (CCM), calitatea managementului nostru operațional și a proceselor administrative, precum și plata la timp a impozitelor și contribuțiilor sociale.

Membrii ABU reprezintă calitatea și bunele practici de angajare. De asemenea Duijndam Works îndeplinește criteriul obligatoriu de apartenență pentru membrii care mediază muncitorii migranți: ABU-Fair Employment Code Arbeidsmigranten (Codul de Angajare Echitabil ABU pentru muncitorii migranți). Pe lângă legislație, reglementări și Contractul Colectiv de Muncă (CCM) pentru angajații temporari, Codul sus-numit oferă o securitate suplimentară pentru acest grup de angajați.

Declarație de membru ABU 

Fundația standarde cazare

Duijndam Works este inclusă în registrul Stichting Normering Flexwonen (SNF) și, prin urmare satisface standardul pentru cazarea muncitorilor migranți. În normele impuse sunt incluse drept puncte principale, printre altele, cele legate de spațiul privat, igienă, echipamente sanitare, siguranță și facilități. Inspectori externi  efectuează inspecție administrativă în fiecare an și toate locațiile de cazare sunt inspectate pe parcursul anului. Cu marca de calitate SNF garantăm muncitorilor noștri temporari faptul că spațiul de locuit este conform cu normele stabilite de SNF.

Marca de calitate SNF

NEN 4400-01

Duijndam Works satisface standardul NEN 4400-01 și este inclusă în registrul Fundației pentru Standarde de Muncă (SNA). Standardul NEN 4400-01 a fost întocmit de sectorul agențiilor de muncă temporară pentru a proteja angajatorii care utilizează sau angajează muncă temporară împotriva fraudei și ilegalității. Standardul stabilește cerințe stricte pentru administrarea personalului nostru și al salariilor și pentru plata impozitelor și contribuțiilor sociale. Normec VRO efectuează examinări audit de două ori pe an pe baza standardului NEN 4400-01. Duijndam Works îndeplinește astfel condițiile pentru a fi admisă în registrul Fundației pentru Standarde de Muncă.

NEN 4400-01 declarare si inregistrare SNA

VCA si VCU

VCU – Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (Lista de verificare a sănătății și siguranței companiilor de recrutare de muncă temporară) și provine de la VCA – Veiligheid Checklist Aannemers (Lista de verificare a contractanților). VCA este destinată companiilor contractante și se concentrează pe: securitate, sănătate și mediu la locul de muncă. Companiile certificate VCA desfășoară lucrări cu un risc crescut și într-un mediu de mare risc. Aceasta implică adesea lucrări care au loc pe șantiere, în fabrici, ateliere și instalații. Este obligatoriu ca firmele certificate VCA să angajeze persoane de la o agenție de muncă temporară certificată VCU. Din 15 noiembrie 2011, Duijndam Works, locația Kerklaan 1A din Wateringen, este certificată VCU. Prin urmare, putem fi găsiți în registrul VCA.nl. Prin certificatul VCU arătăm că munca făcută în siguranță și într-un mediu sănătos, este considerată de Duijndam Works un lucru important.

VCU certificat

Securitech Detection & Verification

Evoluția în domeniul identității (ID) înaintează cu pași foarte repezi. Datorită evoluției sociale, politice și tehnice diferite, necesitatea de a putea stabili identitățile rapid și cu siguranță, crește pe zi ce trece. Duijndam Works se străduiește să ofere servicii de cea mai înaltă calitate și cât mai transparent posibil. Certitudinea absolută pentru noi (și pentru dvs.) în domeniul identității corecte a angajaților noștri, este așadar esențială. Pentru a verifica documentele de identitate, folosim, prin urmare un Scanner de documente și Fraudedesk al firmei Securitech Detection & Verification B.V.

Securitech certificat

Filialele noastre din străinătate au de asemenea certificările necesare. Duijndam Works este prima agenție din Polonia care a fost înregistrată în Registrul Național al Agențiilor de Muncă Temporară (KRAZ – Krajowy Rejestr Agencji Zatrudnienia) și noi posedăm certificatul nr. 1 emis de Ministerul Muncii și Afacerilor Sociale din Polonia.

OKAP

Filiala noastră din Polonia este membră a asociației comerciale poloneze OKAP – Ogólnopolski Konwent Agencji Pracy (Asociația generală poloneză a agențiilor de angajare temporară) din anul 2004, ceea ce mărturisește o etică profesională mare în procesul de mediere de muncă temporară.

Scroll to Top