Posturi interne vacante

Pe lângă locurile de muncă pe care le oferim clienților noștri, noi suntem și angajator. Vă oferim un mediu de lucru care vă inspiră și care este orientat pe oameni, cu o atmosferă bună, în care dvs puteți face diferența alături de colegii dvs. entuziaști și implicați. Pentru a putea fi siguri că puteți obține tot ce este mai bun în dvs., vă oferim condiții bune (secundare) de angajare și sprijinim dezvoltarea dvs. prin diverse opțiuni de formare.

Angajații noștri determină succesul firmei Duijndam Works.  Vreți să contribuiți și dvs la acest lucru ? Vizualizați posturile noastre interne vacante.  Nu se află slujba dvs. de vis pe această listă ? Atunci dorim să ne trimiteți cererea dvs de angajare nespecifică.

Aveți întrebări despre unul dintre posturile noastre vacante ? Vă rugăm să contactați departamentul nostru HRM la hrm@duijndamworks.nl sau prin telefon 0174-870048.

Op zoek naar een stage waar je ook echt aan de slag gaat en ervaring op kan doen voor jouw toekomstige carrière? En volg je een opleiding (bij voorkeur) in de richting Commerciële Economie, Marketing of Sales. Dan hebben we een interessante stage, waar je relevante werkervaring kan opdoen.

Scroll to Top