Întrebări frecvente

Ai întrebări sau nu ești sigur ? Mai jos vei găsi întrebări frecvente. Dacă întrebarea ta nu se află pe listă vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Cu ce vă putem ajuta?

Dacă ați aplicat, veți primi automat un mesaj de la noi că am primit solicitarea dumneavoastră. Nu ați primit acest mesaj? Atunci poate că a apărut o problemă. Ne străduim să răspundem la cererile dumneavoastră în termen de 2 zile lucrătoare. Atenție: e-mailurile pot fi considerate spam. Nu uitați să verificați în corespondența nedorită.

Prin acest link, puteți vă înscrieți direct la Duijndam Works. Desigur, puteți și să aplicați pentru unul dintre posturile noastre vacante, apăsați aici pentru a vedea toate posturile vacante actuale.

Plătim săptămânal, în fiecare miercuri. Orice corecție a salariului se face joia după ora 15:00.

În caz de boală, trebuie să anunțați personal absența începând cu prima zi de absență, cel târziu la ora 8:30, atât la compania de împrumut temporar, cât și la client. Compania de împrumut temporar poate fi contactată telefonic de luni până vineri între orele 5:00 și 8:30 și sâmbăta

Prin intermediul Plan4Flex ai acces la contractul tau de detasare, declaratia de impozit pe venit, taloanele tale de salariu si in aceasta aplicatie vei gasi si situatiile tale anuale de venituri.

 Dacă lucrezi prin intermediul nostru, acumulezi zile libere. Dacă dorești să îți folosești orele de concediu sau liber, discută mai întâi cu angajatorul. Dacă acesta este de acord, poți înregistra orele/diaspora libere prin intermediul aplicației Plan4Flex. Zilele libere trebuie înregistrate cel târziu vineri, în săptămâna anterioară. Concediile mai lungi trebuie înregistrate cu cel puțin 2 săptămâni înainte.

Da, ca angajat al Duijndam Works, ai dreptul la un concediu plătit de 8,33% din salariul efectiv, în plus, acumulezi și zile de concediu. Vrei să știi câte zile sau bani de concediu ai acumulat? Acest lucru îl poți găsi la sfârșitul talonului de salariu în aplicația Plan4Flex.

Da, ca angajat al Duijndam Works, ai dreptul de la prima zi la pensia Plus-Pensioen de la Stipp. În regimul Plus, construiești mai multă pensie decât în ​​regimul de bază și partenerii de viață au dreptul la pensie de partener. În plus, în cazul în care devii inapt de muncă pe durata contractului dvs., puteți continua să construiți pensie în regimul Plus

Dacă lucrezi pentru Duijndam Works, poți să ne trimiți informațiile actualizate printr-un mesaj în aplicația Plan4Flex.

În primul rând, este important să rămâi tu însuți/însăți. Cu toate acestea, următoarele sfaturi te pot ajuta să te pregătești pentru un interviu de angajare:

  • învață mai multe despre companie;
  • citește din nou descrierea postului;
  • pregătește-ți bine propria poveste;
  • descoperă în ce ești bun/bună;
  • alege-ți ținuta;
  • pregătește și tu întrebări de pus.

În aplicație, poți alege opțiunea „am uitat parola” din secțiunea „documentele mele”. Prin completarea numelui tău de utilizator (numărul de cifre pe care l-ai primit prin e-mail), parola va fi resetată. În cazul în care ai pierdut atât numele de utilizator, cât și parola pentru Plan4Flex, poți trimite un e-mail la adresa info@duijndamuitzendgroep.nl. Îți vom trimite datele de autentificare noi prin e-mail. Rețineți: solicitarea trebuie să fie făcută din adresa de e-mail cunoscută de noi.

Scroll to Top