Solicitant

Începeți cariera dvs. cu noi!

Munca devine plăcută numai în momentul în care sunteți bun în această muncă și dacă vă simțiți fericit în această muncă, pentru că a face lucruri la care ești bun te face fericit!

Duijndam Works își propune să vă ajute să găsiți un loc de muncă care vă face cu adevărat fericit !

Găsește-ți locul de muncă de vis

Dacă nu sunteți încă sigur ce muncă vi se potrivește, vă putem sfătui fără nici o obligație. Pe lângă cunoașterea pieței, puteți conta pe noi în ceea ce privește interesul personal acordat și sfaturile sincere și corecte. Contactul personal este o chestiune firească pentru noi. Acordăm o mare valoare abordării individuale, care ne permite să răspundem bine și rapid nevoilor personale ale candidaților și muncitorilor noștri temporari.

Noi lucrăm cu întreprinderi proeminente din diverse sectoare. În fiecare zi avem o gamă largă de locuri de muncă vacante. Dvs. sunteți la noi la locul potrivit atât pentru un loc de muncă permanent, cât și pentru unul temporar. Nu ați găsit pe lista noastră un loc de muncă vacant potrivit pentru dvs.? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a discuta împreună posibilitățile existente.

Salariați străini

Duijndam Works lucrează atât cu muncitori olandezi cât și străini. Echipa noastră de recrutare discută zilnic de la birourile noastre de recrutare din Den Haag, Rotterdam, Wateringen, Opole (Polonia),  și Štúrovo (Slovacia) cu solicitanții de locuri de muncă. Specialiștii noștri cu experiență în recrutare care acordă consultanță, sunt bucuroși să vă asiste în limba olandeză, engleză, poloneză, slovacă, română și maghiară. Cu toate acestea, serviciile pe care le oferim sunt mult mai ample decât numai medierea în muncă. De asemenea, noi ajutăm muncitorii noștri străini să-și construiască o viață nouă în Olanda.

map new
Rotterdam

Zuidplein 90,
3083 CW Rotterdam

Maasdijk

Honderdland 241,

2676 LV Maasdijk
Den Haag

Dierenselaan 48,
2573 KJ Den Haag

Opole

Księdza Hugona Kołłątaja 3/2,
45-064 Opole, Polen

Šturovo

Komenskeho 9
94301 Šturovo

map
Scroll to Top