Posturi vacante

Rafinați rezultatele căutării:

Pentru clientul nostru din Aalsmeer, căutăm o persoană motivată din zona Hoogvliet / Rotterdam care să lucreze la trandafiri tăiați.

Căutăm o persoană cu permis de conducere care să fie dispusă să înlocuiască șoferul în cazul concediului acestuia, să facă naveta la serviciu cu colegii săi.

Pentru unul dintre clienții noștri din Poeldijk, căutăm o persoană motivată și cu experiență care să lucreze ca selector de comenzi.

Vrei să lucrezi pentru un lider al economiei mondiale? Munca va consta în demontarea bateriilor EV și sortarea fracțiilor rămase. Ai un talent pentru munca tehnică? Atunci așteptăm aplicația ta!

Veți începe să lucrați pentru un client care activează de ani de zile în industria construcțiilor. Sunt specializați în găurirea și tăierea tuturor materialelor pietroase. Funcția de forator de beton este ceva pentru ține? Atunci citește mai departe acum!

Pentru clientul nostru care se ocupă cu distribuția de fructe și legume, în principal struguri și ardei, căutăm operator de mașină cu experiență.

Aveți o perspectivă tehnică, nu vă temeți de înălțimi și sunteți în căutarea unei noi provocări ca angajat montator? Atunci am dori să luăm legătura!

Clientul nostru este o companie modernă și inovatoare care furnizează cartofi ambalați diferitelor lanțuri de supermarketuri din Țările de Jos și Belgia. Pentru clientul nostru căutăm șofer camion CE.

Visezi la o nouă provocare interesantă? Aveți abilități organizatorice și capacitatea de a conduce un grup de oameni? Vorbești bine olandeză și/sau engleză și ești o persoană responsabilă, motivată și disponibilă? Dacă ai experiență în sectorul horticol (roșii), această oferta este pentru tine!

Job Alert

Doriți să fiți la curent cu ultimile posturi vacante ? Întocmiți  un job alert !

Scroll to Top