Posturi vacante

Cauți oferte de muncă în Olanda? Ești în locul potrivit! Scopul nostru este să găsim un loc de muncă care ți se potrivește cu adevărat!
Cooperăm cu companii de top din diverse industrii și avem o gamă largă de oferte de locuri de muncă pe termen lung, temporare și sezoniere în Țările de Jos. Alege cea mai bună ofertă pentru tine și alătură-te grupului de angajați mulțumiți!

Rafinați rezultatele căutării:

Îți place dinamica lucrului într-un depozit și prețuiește independența? Deveniți operator EPT pentru unul dintre clienții noștri specializat în exportul de flori și plante din toată Europa. Nu avem nevoie de experiență, ceea ce contează pentru noi este angajamentul tău!

Ești un operator de stivuitoare cu experiență și ești în căutarea unui loc de muncă interesant, plin de provocări, în care fiecare zi este diferită? Această ofertă este pentru tine!

Aveți experiență ca menajeră? Sunteți în căutarea unui loc de muncă care să vă permită să mențineți echilibrul dintre viața profesională și viața privată? Avem o ofertă pentru tine!

Lucrul cu florile nu este doar plin de satisfacții, ci poate fi și plăcut! Dacă ai talent pentru cultivarea plantelor și vrei să lucrezi într-o atmosferă prietenoasă înconjurat de orhidee frumoase, această ofertă de muncă este pentru tine!

Scroll to Top